Kuljetusakatemia

Mitä Kuljetusakatemiassa voi tehdä?

Kuljetusakatemia tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen nykyisessä tehtävässä. Kuljetusakatemia tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia tarvittava ammattitaito ja pätevyys siirtyä uuteen tehtävään. Kuljetusakatemian koulutukset toteutetaan aina mahdollisimman käytännönläheisinä ja lähellä sinua. Kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutus on osa akatemian toimintaa.
kuljetusopisto perehdyttää artikkelikuva

Tarjoamme uusille ammattilaisille harjoittelu- ja työmahdollisuuksia. Opintojesi oheen voit usein löytää meiltä myös määrä- tai osa-aikaista työtä. Oppisopimuskoulutus on laajalti käytössä Postin uusien ja nykyisten työntekijöiden ammatillisessa koulutuksessa.

Ammatillisia tutkintoja arvostetaan Postilla. Kuljetusalan koko- tai osatutkinnon suorittamalla on mahdollisuus päästä nopeasti kiinni esim. ammattipätevyyttä ja C-luokan ajo-oikeutta vaativaan kuljettajan tehtävään. Työtehtäviä on tarjolla Postilla ja monilla Postin kuljetuskumppaneilla.

Kuljetusakatemia tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Järjestämme runsaasti ammatillisia koulutuksia vuosittain. Esimerkkeinä työturvallisuuskortti-, trukkiturvallisuus- ja ammattipätevyyttä ylläpitäville kuljettajille suunnattu Postin oma ennakoivan ajon koulutus. Kuljetusakatemiasta saat kaiken kuljettajan ammattipätevyyden ylläpitämiseksi tarvittavan jatkokoulutuksen.

Postilaisten tarinat

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina

Anne Partanen

Anne Partasen mielestä on hienoa työskennellä yrityksessä, joka on oman alansa edelläkävijä. Pitkä ura Postilla on avannut toiminnan laajuutta ja sen vaikutusta suomalaiseen yhteiskuntaan. Anne työskentelee kuljetuspäällikkönä Kuopio-Joensuu -alueella. Annen työssä asiakas on keskiössä ja asiakkaan kanssa luodaan yhdessä uusia ratkaisuja palveluiden parantamiseksi.

lue koko tarina

Juho Juppala

Kahdeksasluokkalainen Juho Juppala tuli Postille tutustumaan kuljetukseen ja rahdinkäsittelyyn viikon kestävällä TET- eli työelämään tutustumisjaksolla. Tavoitteiksi hän ilmoitti ammattikuljettajan toiminnan ja tavaroiden liikkumisen seuraamisen sekä uusien asioiden oppimisen. Juho kertoo kiinnostuneensa rekoista jo pikkupoikana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat