Kuljetusopisto

Edut

Posti on iso ja luotettava työnantaja. Myös työntekijämme edut ovat monipuoliset. Sinulle on tarjolla etuisuuksia hyvästä työterveyshuollosta, suunnitelmallisesta perehdytyksestä ja koulutuksesta varmaan palkanmaksuun. Postilaisten käytettävissä on mm. kulttuuri- ja liikuntaetuja.
posti_lng_rekka-6475-1

Varma palkanmaksu

Työstä pitää saada palkka, se on selvä. Postilla palkat maksetaan täsmällisesti ja ajallaan alan sopimuksia noudattaen. Myös ylityöt ja lisät maksetaan kuten kuuluu. Tästä pitävät huolen Postin kymmenet palkanlaskun ammattilaiset. Palkkaan suoraan verrannollinen etu ovat myös liikunta-, kulttuuri ja työmatkasetelit.

Hyvä uusi ajoneuvokalusto

Postin kuljettaja ajaa alle viisi vuotta vanhalla pakettiautolla, kuorma-autolla tai yhdistelmäajoneuvolla. Koska ajoneuvokalustoa ja -teknologiaa uusitaan jatkuvasti, panostetaan Postilla ja Kuljetusopistossa myös kuljettajien asianmukaiseen perehdytykseen uuden kaluston käyttöönoton yhteydessä. 

Aikaansa edellä oleva teknologia

Ajoneuvojen ohella myös muiden työvälineiden tulee olla kunnossa. Postilla panostetaan voimakkaasti mm. kuljettajien työvälineiden uudistamiseen. Postin ja Postin yhteistyökumppaneiden terminaalityöntekijät sekä kuljettajat saavat vuoden 2020 aikana käyttöönsä alan parhaat sähköiset työkalut asiakaspalvelussa tarvittaviin toimenpiteisiin. Erityisesti kaupunkien keskustoissa haluamme olla kehittämässä myös täysin uusia ympäristöystävällisiä jakelutapoja, kuten sähkörahtiskootteri.

Kesä taikka talvi - feel good - feel safe!

Kuljetustehtävissä ollaan tien päällä, sisällä ja ulkona, säällä kuin säällä. On tärkeää, että käytössä on tarkoituksenmukaiset suojavaatteet ja -kengät. Postilla näin on, sillä asianmukaiset ja toimivat työvaatteet antavat kuljettajille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. 

Monipuoliset työtehtävät ja pitkät työsuhteet

Postilla on perinteikkäästi paljon pitkiä työsuhteita ja ne toteutuvat erityisesti Postin kuljetustehtävissä. Harvoin vaihdetaan muualle, sillä iso talo on usein myös iso etu esimerkiksi elämäntilanteiden muuttuessa. Kuljetuksessa on jopa sukupolvien ketjuja, joissa työ Postin kuljettajana on siirtynyt aina eteenpäin.

Työterveyshuolto

Postin työterveyshuollon kumppani on Mehiläinen Oy, jonka toimipisteitä on runsaasti ympäri Suomen. Myös etävastaanotot ja OmaMehiläinen sovelluksen kautta toteutuvat mobiilipalvelut helpottavat asiointia. Kuljetushenkilöstön lakisääteiset tarkastukset ja muu terveydenhuolto toteutuvat hyvässä yhteistyössä. 

Postilaisten tarinat

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina

Matti Lehtonen

Työ Postilla on kuin unelma-ammatti Matti Lehtoselle. Monipuolisten tehtävien lisäksi viihtyvyyttä on lisännyt hyvä työyhteisö sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino, jonka ansiosta aikaa omille harrastuksille on aina jäänyt riittävästi. Matti Lehtosen rooli Postilla on mukavan monipuolinen. Hän työskentelee Porin jakelukeskuksessa postin lajittelussa ja jakelussa.

lue koko tarina

Tia Svinhufvud

Tia Svinhufvud opiskelee Postilla oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi. Autonkuljettajan työ kiinnosti Tiia ja hän sai kuulla, että Posti voisi tarjota etenemismahdollisuuden ammattikuljettajan ammattiin. Postin yhteistyöverkostosta löytyi nopeasti oppisopimuskumppaniksi Keuda, joten Tia pääsi aloittamaan kahden vuoden ammattiopinnot vauhdikkaasti.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat