Kuljetusakatemia

Edut

Posti on iso ja luotettava työnantaja. Työntekijämme edut ovat monipuoliset. Sinulle on tarjolla etuisuuksia hyvästä työterveyshuollosta, suunnitelmallisesta perehdytyksestä ja koulutuksesta varmaan palkanmaksuun. Postilaisten käytettävissä on myös työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaetuja.
posti_lng_rekka-6475-1

Varma palkanmaksu

Työstä pitää saada palkka, se on selvä. Postilla palkat maksetaan täsmällisesti ja ajallaan alan sopimuksia noudattaen. Myös ylityöt ja lisät maksetaan kuten kuuluu. Tästä pitävät huolen Postin kymmenet palkanlaskun ammattilaiset. Palkkaan suoraan verrannollinen etu ovat myös liikunta-, kulttuuri ja työmatkasetelit.

Hyvä uusi ajoneuvokalusto

Postin kuljettaja ajaa alle keskimäärin alle kolme vuotta vanhalla pakettiautolla, kuorma-autolla tai yhdistelmäajoneuvolla. Koska ajoneuvokalustoa ja -teknologiaa uusitaan jatkuvasti, panostetaan Kuljetusakatemiassa myös kuljettajien asianmukaiseen perehdytykseen uuden kaluston käyttöönoton yhteydessä.

Aikaansa edellä oleva teknologia

Ajoneuvojen ohella myös muiden työvälineiden tulee olla kunnossa. Postilla panostetaan voimakkaasti kuljettajien työvälineisiin, tästä esimerkkinä kannettava tiedonkeruulaite. Reittimestari on uusi pelillistämiseen perustuva digitaalinen alusta, jonka avulla kuljettajat keräävät työskentelyllään merkkejä erilaisista tehtävistä ja tavoitteista. Jokaisesta saavutetusta merkistä saa tietyn määrän pisteitä, jotka kerääntyessään muuttuvat TES:n mukaisen palkan lisäksi maksettavaksi rahapalkkioksi.

Kesä taikka talvi - feel good - feel safe!

Kuljetustehtävissä ollaan tien päällä, sisällä ja ulkona, säällä kuin säällä. On tärkeää, että käytössä on tarkoituksenmukaiset suojavaatteet ja -kengät. Postilla näin on, sillä asianmukaiset ja toimivat työvaatteet antavat kuljettajille mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. 

Monipuoliset työtehtävät ja pitkät työsuhteet

Meillä on perinteikkäästi paljon pitkiä työsuhteita. Harvoin vaihdetaan muualle, sillä iso talo on usein myös iso etu esimerkiksi elämäntilanteiden muuttuessa.

Työterveyshuolto

Työterveyshuollon kumppanimme on Mehiläinen Oy, jonka toimipisteitä on runsaasti ympäri Suomen. Myös etävastaanotot ja OmaMehiläinen sovelluksen kautta toteutuvat mobiilipalvelut helpottavat asiointia. Kuljetushenkilöstön lakisääteiset tarkastukset ja muu terveydenhuolto toteutuvat hyvässä yhteistyössä. 

Postilaisten tarinat

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina

Anne Partanen

Anne Partasen mielestä on hienoa työskennellä yrityksessä, joka on oman alansa edelläkävijä. Pitkä ura Postilla on avannut toiminnan laajuutta ja sen vaikutusta suomalaiseen yhteiskuntaan. Anne työskentelee kuljetuspäällikkönä Kuopio-Joensuu -alueella. Annen työssä asiakas on keskiössä ja asiakkaan kanssa luodaan yhdessä uusia ratkaisuja palveluiden parantamiseksi.

lue koko tarina

Juho Juppala

Kahdeksasluokkalainen Juho Juppala tuli Postille tutustumaan kuljetukseen ja rahdinkäsittelyyn viikon kestävällä TET- eli työelämään tutustumisjaksolla. Tavoitteiksi hän ilmoitti ammattikuljettajan toiminnan ja tavaroiden liikkumisen seuraamisen sekä uusien asioiden oppimisen. Juho kertoo kiinnostuneensa rekoista jo pikkupoikana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat