Opiskelijat

Joustavia töitä opiskelujen ohessa

Postilla työskentelee joka vuosi yli 5 000 kausityöntekijää. Tarjoamme useita mahdollisuuksia niin joustavaan osa-aikatyöhön kuin kokopäiväiseen työskentelyyn erityisesti lomakausien aikana.
Sesonkityö

Haluatko työskennellä joustavasti opintojen ohella tai osa-aikaisesti lomakausina? Postilla työskentelee joka vuosi yli 5 000 kausityöntekijää ja heidän työpanoksensa on merkittävä. Tarjoamme useita mahdollisuuksia niin joustavaan osa-aikatyöhön kuin kokopäiväiseen työskentelyyn erityisesti lomakausien aikana.  

Kesä ja joulu ovat aikoja, jolloin työllistämme suurimman osan kausityöntekijöistämme. Lisäksi ystävänpäivä ja pääsiäinen ovat ajankohtia, jolloin ylimääräisille käsipareille on erityisesti tarvetta. Tehtäviä on tarjolla niin postin ja pakettien lajittelun, jakelun, kuljetuksen kuin asiakaspalvelunkin parissa. Suurin osa kausityöntekijöistä työskentelee postipalveluiden kuten lajittelun ja jakelun parissa, mutta meillä on nuoria myös asiantuntijatehtävissä

Tutustu avoimiin sesonkityöpaikkoihin täältä.

Postilaisten tarinoita

Sofia Nieminen

Sofian työsuhde Postilla on ollut hyvin joustava; hän aloitti tammikuussa 2019 täysipäiväisenä sesonkityöntekijänä, teki vähemmän töitä kevään pääsykoeurakan aikana ja kesällä vaihtoi taas täysipäiväiseksi työntekijäksi. Tällä hetkellä työ taas joustaa, kun Sofia opiskelee avoimessa yliopistossa. Sofia työskentelee postinjakajana, hän lajittelee ja jakaa postia arkipäivisin.

lue koko tarina

Anna Sampo

Joulutyöntekijästä lajittelupäälliköksi – monien mahdollisuuksien työpaikka. Parasta Anna Sampon työssä on se, kun joku omasta porukasta kehittyy ja onnistuu työssään. Anna ajattelee, että esimiehenä ei voi koskaan olla valmis, jolloin myös itse pääsee kehittymään joka päivä. Anna työskentelee Postilla lajittelupäällikkönä Helsingin postikeskuksessa.

lue koko tarina

Anna Ukkonen

Reippahasti käypi askeleet, kun vuoden vilkkain sesonki koittaa Postin eri toimipisteissä. Postilla työskentelee tuhansia jouluntekijöitä lajittelun, jakelun ja kuljetuksen parissa ympäri Suomen varmistaen, että miljoonat joulutervehdykset ja paketit löytävät perille. Anna Ukkonen on yksi heistä. Anna työskentelee Helsingin Arabian noutopisteessä, joka on pakettien noutamiseen tarkoitettu pop-up piste.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat