Opiskelijat

Joustavia töitä opiskelujen ohessa

Postilla työskentelee joka vuosi yli 5 000 kausityöntekijää.Tarjoamme useita mahdollisuuksia niin joustavaan osa-aikatyöhön kuin kokopäiväiseen työskentelyyn erityisesti lomakausien aikana.
17112020_Posti_1268_3_vaaka (1)-1

Haluatko työskennellä joustavasti opintojen ohella tai osa-aikaisesti lomakausina?Postilla työskentelee joka vuosi yli 5 000 kausityöntekijää ja heidän työpanoksensa on merkittävä. Tarjoamme useita mahdollisuuksia niin joustavaan osa-aikatyöhön kuin kokopäiväiseen työskentelyyn erityisesti lomakausien aikana.  

Kesä ja joulu ovat aikoja, jolloin työllistämme suurimman osan kausityöntekijöistämme. Lisäksi ystävänpäivä ja pääsiäinen ovat ajankohtia, jolloin ylimääräisille käsipareille on erityisesti tarvetta. Tehtäviä on tarjolla niin postin ja pakettien lajittelun, jakelun, kuljetuksen kuin asiakaspalvelunkin parissa. Suurin osa kausityöntekijöistä työskentelee postipalveluiden kuten lajittelun ja jakelun parissa, mutta meillä on nuoria myös asiantuntijatehtävissä

Tutustu avoimiin sesonkityöpaikkoihin täältä.

Postilaisten tarinoita

Jutta Immonen

Joulukuussa 2020 joulusesonki on käynnissä vilkkaampana kuin koskaan. Joulukuun ensimmäisellä viikolla Postissa käsiteltiin kaikkien aikojen ennätysmäärä paketteja: 1,9 miljoonaa pakettia viikossa. Tämän on huomannut työssään myös Jutta Immonen, joka on yksi tuhansista Jouluntekijöistämme ympäri Suomen.

lue koko tarina

Lara Yildrim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

lue koko tarina

Anna Sampo

Joulutyöntekijästä lajittelupäälliköksi – monien mahdollisuuksien työpaikka. Parasta Anna Sampon työssä on se, kun joku omasta porukasta kehittyy ja onnistuu työssään. Anna ajattelee, että esimiehenä ei voi koskaan olla valmis, jolloin myös itse pääsee kehittymään joka päivä. Anna työskentelee Postilla lajittelupäällikkönä Helsingin postikeskuksessa.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat