Kiinnostavia mahdollisuuksia

Etsimme varhaisjakajia pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle

Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö, jonka toiminnan ytimessä ovat paketit ja materiaalivirrat. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä alan parasta osaamista, edelläkävijyyttä logistiikassa ja teknologiassa sekä kattavaa jakeluverkkoa. Tämä yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa ja se tekee meistä vahvan ja mielenkiintoisen toimijan myös tulevaisuudessa. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä. Tervetuloa mukaan!
posti-jakelija-750x500

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa), sekä Uudellemaalle (Porvoo, Sipoo, Söderkulla ja Loviisa) uusia itsenäisiä

Jakajia

vahvistamaan reipasta varhaisjakajajoukkoamme!

Jaettavina tuotteina ovat sanomalehdet sekä mainosjakelutuotteet. Suurimmalla osasta alueista jakelu tapahtuu kärryllä, mutta jos sinulla on ajokortti tai käytössäsi auto, siitä on etua. Työvälineenä toimii digitaalinen mobiilityökalu, joka ohjaa sinua reitilläsi.

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

• Olet täysi-ikäinen ja omaat reippaan sekä itsenäisen työotteen
• Sinulla on kohtuullinen fyysinen kunto
• Puhut tyydyttävästi suomea tai englantia

Työstä maksamme TES:in mukaista palkkaa: tuntipalkka+ yölisä + mainosjakelun kappalekohtaiset korvaukset. Työtä on keskimäärin 3-4 tuntia yössä.

Voit työskennellä juuri sinulle sopivan määrän, tarjolla on niin keikkatyötä kuin säännöllistä osa-aikaista yötyötä. Sinulla on halutessasi mahdollisuus saada lisätöitä Postin muista toiminnoista, sillä Postilla ulottuvillasi ovat suuren talon monipuoliset vaihtoehdot – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista.

Ole ennakkoluuloton ja tule mukaan joukkoomme ilahduttamaan satoja ihmisiä joka aamu.

Kiinnostuitko? Hakeminen on helppoa, joten hae tehtävään heti! 

Mikäli olet kiinnostunut varhaisjakajan työstä Pirkanmaalla tai Satakunnassa, niin tutustuthan alueen työmahdollisuuksiin tästä linkistä.

Huom! Avoimet rekrytointi-infot ja perehdytykset hoidetaan toistaiseksi Skypen, WhatsAppin tai vastaavan etäyhteyden kautta. Lähetämme tilaisuuteen erikseen sähköpostikutsun.


Postilaisten tarinoita

Guillaume Delvaux

Tämä työ on kuin aarteenetsintää - näin Guillaume kuvaa työtään Postin varhaisjakelussa. Hän on työskennellyt Postilla noin vuoden ajan ja nauttii työssään uusien paikkojen löytämisestä sekä kauniista auringonnousuista ja työn itsenäisyydestä.

lue koko tarina

Marja Vilppula

Marja Vilppula haluaa jakaa sanomalehtiä niin kauan kuin terveyttä riittää. Hän on siitä poikkeuksellinen sanomalehdenjakaja, että hän on palannut töihin oltuaan vuoden eläkkeellä ja todettuaan, että elämä ilman työntekoa maistuu puulta. Marja Vilppula toimii jakajana varhaisjakelussa.

lue koko tarina

Natalia Harala

Ulkona liikkumisen iloa ja kesästä nauttimista - niistä on Natalian kesä Postilla tehty! Natalia aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä kesän 2020 alussa. Hän on ensimmäistä kertaa Postilla kausitöissä ja aikoo jatkaa töitä vielä syksylläkin. Yhteensä Postilla työskentelee kesällä 2020 lähes 2000 kesätyöntekijää!

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat