Kiinnostavia mahdollisuuksia

Etsimme jakajia

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Postia! Maailman muuttuessa Posti vastaa asiakkaiden ja kuluttajien muuttuviin toiveisiin ja kehittää perinteisten toiminta-alueiden rinnalla jatkuvasti uusia liiketoimintoja. Uusien liiketoimintojen rinnalla Postin tavoitteena on säilyttää paperinen viestintä vahvana pitkään.
posti-jakelija-750x500

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle, Pirkanmaalle (etenkin Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala) ja Satakuntaan (etenkin Pori, Eura, Harjavalta) uusia itsenäisiä Jakajia vahvistamaan reipasta varhaisjakajajoukkoamme!

Jaettavina tuotteina on sanomalehtien ja mainosjakelutuotteiden lisäksi muun muassa osoitteellisia kirjeitä ja aikakauslehtiä. Työhön sinulla tulee olla käytössäsi auto tai pyörä. Työvälineenä toimii digitaalinen mobiilityökalu, joka ohjaa sinua reitilläsi.

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

• Olet täysi-ikäinen ja omaat reippaan sekä itsenäisen työotteen
• Sinulla on kohtuullinen fyysinen kunto
• Puhut tyydyttävästi suomea tai englantia

Työstä maksamme kilpailukykykyistä palkkaa: tuntipalkka + oheisjakelun kappalekohtaiset korvaukset. Työtä on keskimäärin 3-4,5h yössä.

Voit työskennellä juuri sinulle sopivan määrän, tarjolla on niin keikkatyötä kuin säännöllistä vuorotyötä. Sinulla on halutessasi mahdollisuus saada lisätöitä Postin muista toiminnoista, sillä Postilla ulottuvillasi ovat suuren talon monipuoliset vaihtoehdot – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista.

Ole ennakkoluuloton ja tule mukaan joukkoomme ilahduttamaan satoja ihmisiä joka aamu.

Kiinnostuitko? Hakeminen on helppoa, joten hae tehtävään heti.

Postilaisten tarinoita

Amin Al-Freji

Amin rakastaa työtään postin varhaisjakelussa, sillä hän on oppinut tuntemaan Helsingin kadut kuin omat taskunsa. Työtä saa tehdä itsenäisesti ja joka aamuyö pääsee todistamaan upeita maisemia eri puolilla kaupunkia. Amin työskentelee varhaisjakelussa Helsingissä ja huolehtii siitä, että päivän lehti on ihmisten aamupalapöydässä.

lue koko tarina

Marja Vilppula

Marja Vilppula haluaa jakaa sanomalehtiä niin kauan kuin terveyttä riittää. Hän on siitä poikkeuksellinen sanomalehdenjakaja, että hän on palannut töihin oltuaan vuoden eläkkeellä ja todettuaan, että elämä ilman työntekoa maistuu puulta. Marja Vilppula toimii jakajana varhaisjakelussa.

lue koko tarina

Sofia Nieminen

Sofian työsuhde Postilla on ollut hyvin joustava; hän aloitti tammikuussa 2019 täysipäiväisenä sesonkityöntekijänä, teki vähemmän töitä kevään pääsykoeurakan aikana ja kesällä vaihtoi taas täysipäiväiseksi työntekijäksi. Tällä hetkellä työ taas joustaa, kun Sofia opiskelee avoimessa yliopistossa. Sofia työskentelee postinjakajana, hän lajittelee ja jakaa postia arkipäivisin.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat