Kiinnostavia mahdollisuuksia

Etsimme varhaisjakajia Pirkanmaalle, Satakuntaan, pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle

Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö, jonka toiminnan ytimessä ovat paketit ja materiaalivirrat. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä alan parasta osaamista, edelläkävijyyttä logistiikassa ja teknologiassa sekä kattavaa jakeluverkkoa. Tämä yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa ja se tekee meistä vahvan ja mielenkiintoisen toimijan myös tulevaisuudessa. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä. Tervetuloa mukaan!
Jakaja-rapussa-new

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle (Helsinki, Espoo, Vantaa), sekä Uudellemaalle (Porvoo, Sipoo, Söderkulla ja Loviisa) uusia itsenäisiä

Jakajia

vahvistamaan reipasta varhaisjakajajoukkoamme!

Jaettavina tuotteina ovat sanomalehdet sekä mainosjakelutuotteet. Suurimmalla osasta alueista jakelu tapahtuu kärryllä, mutta jos sinulla on ajokortti tai käytössäsi auto, siitä on etua. Työvälineenä toimii digitaalinen mobiilityökalu, joka ohjaa sinua reitilläsi.

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

• Olet täysi-ikäinen ja omaat reippaan sekä itsenäisen työotteen
• Sinulla on kohtuullinen fyysinen kunto
• Puhut tyydyttävästi suomea tai englantia

Työstä maksamme TES:in mukaista palkkaa: tuntipalkka+ yölisä + mainosjakelun kappalekohtaiset korvaukset. Työtä on keskimäärin 3-4 tuntia yössä.

Voit työskennellä juuri sinulle sopivan määrän, tarjolla on niin keikkatyötä kuin säännöllistä osa-aikaista yötyötä. Sinulla on halutessasi mahdollisuus saada lisätöitä Postin muista toiminnoista, sillä Postilla ulottuvillasi ovat suuren talon monipuoliset vaihtoehdot – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista.

Ole ennakkoluuloton ja tule mukaan joukkoomme ilahduttamaan satoja ihmisiä joka aamu.

Kiinnostuitko? Hakeminen on helppoa, joten hae tehtävään heti! 

Mikäli olet kiinnostunut varhaisjakajan työstä Pirkanmaalla tai Satakunnassa, niin tutustuthan alueen työmahdollisuuksiin tästä linkistä.

Huom! Avoimet rekrytointi-infot ja perehdytykset hoidetaan toistaiseksi Skypen, WhatsAppin tai vastaavan etäyhteyden kautta. Lähetämme tilaisuuteen erikseen sähköpostikutsun.

Postilaisten tarinoita

Matti Lehtonen

Työ Postilla on kuin unelma-ammatti Matti Lehtoselle. Monipuolisten tehtävien lisäksi viihtyvyyttä on lisännyt hyvä työyhteisö sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino, jonka ansiosta aikaa omille harrastuksille on aina jäänyt riittävästi. Matti Lehtosen rooli Postilla on mukavan monipuolinen. Hän työskentelee Porin jakelukeskuksessa postin lajittelussa ja jakelussa.

lue koko tarina

Anna Sampo

Joulutyöntekijästä lajittelupäälliköksi – monien mahdollisuuksien työpaikka. Parasta Anna Sampon työssä on se, kun joku omasta porukasta kehittyy ja onnistuu työssään. Anna ajattelee, että esimiehenä ei voi koskaan olla valmis, jolloin myös itse pääsee kehittymään joka päivä. Anna työskentelee Postilla lajittelupäällikkönä Helsingin postikeskuksessa.

lue koko tarina

Lara Yildrim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat