Postilaisten tarinat

Inka Touru

Tuotepäällikkö

Trainee-ohjelman kautta digipalveluiden asiantuntijaksi - Inka Tourun työssä parhaita hetkiä ovat ne, kun asiakkaalle kehitetään yhdessä uusi ratkaisu, josta asiakas silmin nähden innostuu. Onnistumisen kokemukset tekevät työstä mielekästä ja pysyvät mielessä pitkään.
Posti_My Career Experience_Inka Touru4_urasivuille

Asiakkaat kaiken tekemisen ytimessä

Inka Touru työskentelee Postilla tuotepäällikkönä Data & Digital marketing -yksikössä. Hän päätyi Postille Trainee-ohjelman kautta, jonka aikana hän kehitti Postille uusia tuotteita ja palveluita. Trainee-jakson päättymisen jälkeen hänen roolinsa vakinaistettiin ja hän päätyi vastaamaan itse kehittämistään tuotteista.

”Työ on tosi monipuolista, tuen myyntiä ja saan olla paljon asiakkaiden kanssa tekemisissä. Onnistumisen kokemukset tulevat siitä, kun kehitämme tuotteita asiakaspalautteen avulla ja löydämme asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun”, Inka kertoo.

Inkan tehtäviin kuuluu muun muassa online-datan kaupallistaminen ja hän on esimerkiksi kehittänyt muuttoilmoituslomakkeen mainospaikat. Mainoksien avulla asiakas voi halutessaan tilata kaikki muuttoon liittyvät palvelut yhdestä paikasta. Inka näkee osuvan mainonnan parhaimmillaan palveluna, joka voi helpottaa asiakkaan elämää.

Suurelle yleisölle Postin digitaaliset palvelut eivät ole vielä niin tuttuja kuin peruspalvelut. Postilla rakennetaan koko ajan uutta, mikä voi Inkan mielestä olla hieno mahdollisuus yllättää suomalaiset positiivisesti.

”Me tuomme uusia palveluita sekä kuluttajille että yrityksille. Uutta luomalla voidaan tehdä merkityksellisiä asioita, jotka päätyvät kuluttajien käyttöön ja helpottavat elämää”, Inka lisää.

Itsenäinen työ hyvässä porukassa

Inkan työ on hyvin itsenäistä ja joustavaa. Suuremmista linjoista sovitaan yhdessä esimiehen ja muiden tuotepäälliköiden kanssa, muuten Inka vastaa työhön liittyvistä päätöksistä itse. Postilla töitä tehdään ketterästi ja modernisti, mikä tarkoittaa työajan ja fyysisen sijainnin joustavuutta. Tärkeintä on, että työt tulevat tehdyksi ja sovituista asioista pidetään kiinni

Inka kehuu Postin ilmapiiriä ja hyvää työyhteisöä. Postin työkulttuuriin kuuluu työkavereiden sparraaminen ja toisten onnistumisista iloitseminen. Kaveria ei jätetä ja apua saa silloin kun sitä tarvitsee.

”Postilla löytää aina sparrailukaverin, eikä ketään jätetä yksin. Ihmiset ovat aidosti kiinnostuneita projekteistasi ja työkavereiden toivotaan onnistuvan”, Inka toteaa.

Postilla on Suomessa iso rooli, se on mukana lähes jokaisen suomalaisen elämässä. Inka ajattelee, että digitaalisia palveluita kehittämällä Postilla voi tulevaisuudessa olla entistä isompi rooli ihmisten arjen helpottamisessa. ”Jos minun pitäisi mainita yksi asia, joka minua työssäni innostaa, niin se on mahdollisuus luoda jotain ihan uutta”, Inka päättää.

 

Tutustu myös muiden tarinoihin

Goran Gjorgievski

Tyytyväiset työntekijät, tyytyväiset asiakkaat – tämä ajatus kiteyttää Goranin työn tavoitteen Lead Software Developerina. Mahdollisuus oppia ja hyödyntää uusimpia teknologioita sekä tiimiläisten onnistumisten näkeminen ovat parasta Goranin työssä hänen mielestään.

lue koko tarina

Juho Paasonen

Juho levittää Postilla muotoiluajattelua ja haluaa tehdä liiketoimintaa ihmisten ehdoilla. Juhon tiimi kehittää Postin eri kanavia palvelumuotoilun metodeilla; tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea paremman asiakaskokemuksen avulla. Juho vastaa Postilla monikanavaisesta palvelumuotoilusta koko firman laajuisesti.

lue koko tarina

Simo Rikkonen

Simo on erityisen innoissaan työstään silloin, kun hän pääsee luomaan yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja, jotka hyödyttävät asiakkaan liiketoimintaa. Käytännössä tämä voi tarkoittaa joskus jopa sitä, että asiakas laajentaa toimintaansa kokonaan uudelle liiketoiminta-alueelle. Simo työskentelee Postilla Head of New Sales tehtävässä.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat